Smoothiepoint
 
Smoothie Tropical Beach.jpg

 

  • Ananas bevat een zeer sterk eiwitsplitsende enzym genaamd bromelaine. Hierdoor helpt hij goed bij spijsverteringsproblemen. Hij reinigt zelfs het spijsverteringskanaal door dode cellen te verwijderen en heeft een gunstig effect op het spijsvertering-kanaal. De enzymen zuiveren ook het bloed. Ananas zou verlichting geven bij artritis en rugpijn verminderen. Ananas sap heeft een zeer verfrissende smaak. De overvloedige vitamine C verlicht vermoeidheid en verbeterd de conditie van de huid. Ananassap is een geweldige zomerdrank. Het heeft ook een unieke zure smaak. Ananas is goed om je eetlust op te wekken. Ananassap wordt ook aanbevolen om te mengen met andere vruchten of groenten.
  • Mango smaakt zoet en bevat vitamine A, C, D. Mango bevat een gelijke hoeveelheid caroteen als groenten. Vitamine A reinigt de huid. Vitamine c verwijdert oneffenheden van de huid. De mango is een van de meest populaire tropische vruchten en heeft een hoog gehalte aan beta-caroteen waardoor het immuunsysteem gestimuleerd wordt. Verse mango heeft een zoetere smaak dan meloen.
  • Sinaasappel bevat vitamine C en vezels welke de huid helpen te verbeteren. Het voorkomt ook melanine. De uniek smaak van sinaasappel scherpt de eetlust aan. regelmatig een sinaasappel consumeren geeft genoeg vitamine C voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De sinaasappel bevat veel vocht wat geweldig is voor het maken van sap. Sinaasappelsap wordt vaak gebruikt als remedie tegen verkoudheid en griep. Het is rijk aan foliumzuur, dat goed is voor hart en bloedvaten