Smoothiepoint
 
Berry-Booster

 

  • Bosvruchten staan bekend om de smaak en de voedingsstoffen. Volgens sommigen is de bosbes het gezondste voedsel voor kinderen en volwassenen. Het eten van 20 tot 30 bosbessen per dag vermindert vermoeidheid, verbeterd gezichtsscherpte en verminderd het effect van de veroudering. Bosvruchten bevatten meer ziekte bestrijders en antioxidant dan praktisch elke andere soort fruit of groente, Het antioxidant zit in het blauwe vel.

 

  • Aardbeien zijn rijk aan pectine en ellaginezuur, waardoor ze zeer geschikt zijn voor zuivering en ontgifting. Aardbeien bevatten veel vitamine C, die het immuunsysteem versterken. Aardbeien zijn een belangrijke bron van calcium, dat belangrijk is voor gezonde botten en tanden, en ze zijn ook goed voor het zenuwstelsel. Mensen met hart- en vaatziekten moeten deze vruchten eten vanwege de antioxidanten die erin zitten. Aardbeien bevatten de meeste vitamine C van alle vruchten. Aardbeien leveren 80 mg vitamine C uit 100 gr. Tien aardbeien hebben 10x meer vitamine C dan een appel. Eet zes tot acht aardbeien per dag. Het is genoeg vitamine C voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. 

 

  •  Appels zijn goede, veelzijdige vruchten. Ze bevatten appelzuur, dat goed is voor de spijsvertering, en ze zijn rijk aan pectine, een oplosbare vezel die uw cholesterol helpt verlagen en kan helpen tegen verstopping en diarree. Als u wilt ontgiften en uw lichaam wilt zuiveren, zijn appels ideaal.