Smoothiepoint
 
Smoothie Spinoza

 

  • Spinazie is rijk aan calcium, ijzer, foliumzuur en helpt mensen met bloedarmoede problemen. Spinazie is een uitstekende bron van vitamine C en helpt bij de huidverzorging en vermindert de effecten van veroudering van de huid. Het heeft een hoge vitamine A gehalte, en herstelt het gezichtsvermogen en de gezondheid. Spinazie is een zeer goede bron van spijsverterings-ondersteunende voedingsvezels, spier-opbouwende eiwit, energie-producerend fosfor, en de antioxidanten koper, zink en vitamine E. Daarnaast is het een goede bron van ontstekingsremmende omega-3-vetzuren, en voor het hart gezonde niacine en selenium. Spinazie is rijk aan vitamine A, vitamine B, vitamine C, foliumzuur, calcium, ijzer en jodium.
  • Banaan bevat caroteen en pectine dat helpt bij het activeren van de maag en de behandeling van constipatie. Drink sap met een tot twee bananen, iedere ochtend voor de maaltijd, tegen ernstige obstipatie. Bananen geven veel energie en zitten vol zachte vezels die goed zijn voor de darmen. Het is niet aan te raden om dit te veel te drinken vanwege de hoge calorieën die bananen bevatten. Banaan bevat caroteen en pectine dat helpt bij het activeren van de maag en de behandeling van constipatie. Drink sap met een tot twee bananen, iedere ochtend voor de maaltijd, tegen ernstige obstipatie. Bananen geven veel energie en zitten vol zachte vezels die goed zijn voor de darmen. Het is niet aan te raden om dit te veel te drinken vanwege de hoge calorieën die bananan bevatten.Banaan staat bekend om zijn vele voedingsstoffen waaronder koolhydraten, cellulose, vitaminen en mineralen en dat is ideaal voor als je moe of ziek bent.
  • Appels zijn goede, veelzijdige vruchten. Ze bevatten appelzuur, dat goed is voor de spijsvertering, en ze zijn rijk aan pectine, een oplosbare vezel die uw cholesterol helpt verlagen en kan helpen tegen verstopping en diarree. Als u wilt ontgiften en uw lichaam wilt zuiveren, zijn appels ideaal.