Smoothiepoint
 
workshop smoothies maken.jpg

Workshop smoothie maken

Veel mensen doen het: de dag beginnen met een sapje. Gezond en lekker natuurlijk. Maar helaas gekocht in de supermarkt … Jammer. Want het kan zoveel lekkerder en zoveel gezonder … maak een, veel gezondere, vers gemaakte smoothie! Met behoud van de vezels.

Net als bij een sapje, is fruit de basis voor een smoothie. Het verschil met gekocht sap is dat bij een verse smoothie geen vitamines verloren gaan en geen onnodige suikers worden toegevoegd.


Proeven, ontdekken, experimenteren en beleven. Daar gaat het om in de workshop Juicen & Smoothies. Onder leiding van smoothiekenner Henk van der Meijden  maken we de lekkerste smoothies. Je leert alles over verse ingrediënten en overheerlijke combinaties. Je ontdekt bijzondere fruitsmoothies, verrassende groentesmoothies en gezonde cocktails. Je bent actief bezig met mixers, blenders, sapcentrifuges, langzaampersen en citruspersen. Kortom een superleuke en leerzame workshop. Wij worden vergezeld met medewerkers van vetcoolentertainment, dus altijd spraakmakend! Kijk op www.vetcoolentertainment.nl 

Locatie:
Heb je een eigen geschikte locatie (bijvoorbeeld een dorpshuis, kantine, schuur, thuis, bedrijf, winkel of verenigingsgebouw etc) ? Neem contact op voor een gepaste offerte.

Duur: 
ongeveer 2 uur.

Prijzen:

Smoothie workshop:  € 27,50 p.p. Uiteraard neem je jezelf gefabriceerde sappen en smoothies mee naar huis.

De workshop is van 5 tot maximaal 10 personen. Met minder dan 5 personen betaal je het startbedrag. (5 x prijs p.p.). Alle prijzen zijn incl. btw.

Via het onderstaande formulier kun je contact met ons opnemen. Of laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug.  Namens het team van smoothiepoint alvast bedankt voor je aanvraag.