Smoothiepoint
 
workshop smoothies maken.jpg

Workshop smoothie maken

Veel mensen doen het: de dag beginnen met een sapje. Gezond en lekker natuurlijk. Maar helaas gekocht in de supermarkt … Jammer. Want het kan zoveel lekkerder en zoveel gezonder … maak een, veel gezondere, vers gemaakte smoothie! Met behoud van de vezels.

Net als bij een sapje, is fruit de basis voor een smoothie. Het verschil met gekocht sap is dat bij een verse smoothie geen vitamines verloren gaan en geen onnodige suikers worden toegevoegd.

Maar hoe maak ik dan een smoothie ? Dat beleef je in de …

Workshop Juicen & Smoothies maken.


Proeven, ontdekken, experimenteren en beleven. Daar gaat het om in de workshop Juicen & Smoothies. Onder leiding van smoothiekenner Henk van der Meijden met begeleiding maken we de lekkerste smoothies. Je leert alles over verse ingrediënten en overheerlijke combinaties. Je ontdekt bijzondere fruitsmoothies, verrassende groentesmoothies en gezonde cocktails. Je bent actief bezig met mixers, blenders, sapcentrifuges, langzaampersen en citruspersen. Kortom een superleuke en leerzame workshop. Wij worden vergezeld met medewerkers van vetcoolentertainment, dus altijd spraakmakend! Kijk op www.vetcoolentertainment.nl 

Locatie:
Heb je een eigen geschikte locatie (bijvoorbeeld een dorpshuis, kantine, schuur, thuis, bedrijf, winkel of verenigingsgebouw etc) ? Neem contact op voor een gepaste offerte.

Duur: 
ongeveer 2 uur.

Prijzen:
Smoothie workshop 1  € 27,50 p.p. (1 liter met je zelfgemaakte smoothie mee naar huis)


Smoothie workshop 2 € 29,50 p.p. (1 liter met je zelfgemaakte smoothie mee naar huis en na afloop afsluiten met een lekkere alcoholische cocktail!)

Alle workshops zijn van 8 tot maximaal 15 personen. Met minder dan 8 personen betaal je het startbedrag. (8 x prijs p.p.). Alle prijzen zijn incl. btw.

Via het onderstaande formulier kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of een boeking. Of laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug.  Namens het team van smoothiepoint alvast bedankt voor je aanvraag.