Smoothiepoint
 
Knipsel smoothiepoint.PNG

Juice en smoothiebar Smoothiepoint

WIE ZIJN WIJ?     Smoothiepoint is een bedrijf dat sinds 2008 gespecialiseerd is in het bereiden van super gezonde en vers gemaakte smoothies en juices van hoge kwaliteit. In toenemende mate is er aandacht in de maatschappij voor de relatie tussen voeding en gezondheid. Uw gezondheid is uw belangrijkste bezit en dat weten wij. Smoothiepoint kan een steentje bijdragen aan een gezonde voeding en daarmee aan een levenslange gezondheid op de werkvloer en thuis.

ACTIVITEITEN:     Wij zijn actief op diverse bedrijfsactiviteiten zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, open dagen en bedrijfsopeningen. Wij werken o.a. op diverse festivals, evenementen, feesten, partijen en bruiloften. Ook kunt u ons tegenkomen op jaarmarkten, weekmarkten en braderieen. Met onze unieke mobiele bars kunnen wij onze klanten bedienen van de lekkerste en gezondste smoothies. Supersnel klaar terwijl u wacht.

 WAT VERKOPEN WIJ?      Onze smoothies worden lekker koud geserveerd en zijn de vruchtensappen vers! De appels en sinaasappels worden ter plekke voor je geperst. Verser kan niet. Fris en fruitig en natuurlijk bereidt volgens de hygienecode HCCP.

We gebruiken uitsluitend 1e klas fruit en geblenderd met één van onze vele IQF (Individually, Quickly, Frozen) vruchten kunnen we een heerlijke smoothie voor je maken. Zelfs de spectaculaire groentesmoothies is het proberen waard! De smoothies worden ijskoud geserveerd en zijn een bron van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. De 100% fruit en de groentesmoothies bevatten geen kunstmatige smaak- en zoetstoffen. Puur natuur! Ook de smoothies met als basis de sojamelk (Alpro Soja) is een heerlijke combinatie. Sojamelk bevat geen zuivel, lactose, gluten of tarwe. Gezond en weinig calorieen.

Kom proeven, beleef het! De plek waar iedereen terecht kan voor zijn dagelijkse portie vitamines.

CHOCOLADEFONTEIN:     Bij smoothiepoint bestaat de mogelijkheid een chocoladefontein te huren. Wij gebruiken vanzelfsprekend het beste en lekkerste 1e klas fruit en de beste Belgische chocolade van Callebaut.